Kiinnostaisiko perinteinen ja ikimuistoinen kota illallinen sinulle ja seurueellesi?
Illallinen valmistetaan pääsääntöisesti raaka-aineista, jotka olemme itse metsästäneet, kalastaneet tai poimineet. Poro on metsästetty itäisestä Lapista, kala on pyydetty Lapin järvistä ja marjat ja sienet on kerätty pohjoisen metsistä. Illallinen valmistetaan Lappilaisessa kodassa, avotulen äärellä, kokin kertoessa tuotteiden alkuperästä ja paikallisesta kulttuurista liittyen käytettyihin raaka-aineisiin. Aito ja perinteikäs illalliselämys lappilaisessa ympäristössä.
Kotaillallinen on aina yksityistilaisuus sinulle ja seurueellesi. Illan menu esitellään alempana, mikäli teillä on ruoka-aine allergioita, keskustellaan vaihtoehtoisesta menusta. Hinta sisältää illallisen (ilman juomia) ja kuljetuksen Levin alueella. Voitte tuoda mukaan omat ruokajuomat tai erillisen sopimuksen mukaisesti voimme hankkiajuomat puolestanne valmiiksi kodalle. Minimi 2 henkilöä.
• MENU
Amuse Boushe
Juoma suositus: Italialainen luomu Prosecco.
Siika filee paahdetulla leivällä
Artisokkatahnaa, sienikastiketta, tilliä ja sitruunaa.
Viini suositus: Saksalainen Riesling
Perinteinen poronkäristys perunamuhennoksella
itsetehtyjä suolakurkkuja ja puolukkaa.
Viini suositus: Ranskalainen Côtes Du Rhône
Leipäjuustoa
Itse tehtyä kinuski kastiketta ja Lapin hillaa.
Jälkiruokaviini suositus: Portugalilainen Port viini
Kotakahvit ja Fazerin sinistä suklaata
Avec suositus: Suomalainen Jaloviina
Hinta: 175€ / hlö. Alle 12 vuotiaat lapset puoleen hintaan: 87,50€ / lapsi
VARAA KOTAILLALLINEN
• JAA •